Fjernkontroll for løftebjelke med hydrauliske låsestifter [video]

Mulighetene man har med våre fjernkontroller er enorme. Det er derfor det er morsomt å få bilder eller videoer tilbake fra våre klienter, eller å noen ganger være i stand til å se prosjekter fra nært hold. Vi fikk sjansen til å se bruken av våre fjernkontroller i kombinasjon med en løftebjelke.

Hydraulisk-drevet låsestifter

Vos Hydraulics fra Nederland samarbeider med Euro Rigging om en heisemekanisme som vil brukes ute på sjøen for å installere vindmøller. Disse vindmøllene har en mekanisk fiksering nedenfor, under en stor montasjering av metall som, ved hjelp av heisebjelken, heises på plass. Løftebjelken har akkurat riktige mål for å være i stand til å løfte den til de riktige punktene.

Ved hjelp av to hydraulisk-drevet låsestifter vil ringen festes på punktene. Låsestiftene kontrolleres ved hjelp av den trådløse Corvus-kontrollen via en hydraulisk pumpe. Løftebjelken er utstyrt med en stor installasjonsboks som inneholder den hydrauliske pumpen, 2x 12V batterier, og selvsagt den radiografiske mottakeren Pavo. Antennen har en skjøtekabel festet utenfor installasjonsboksen slik at du har konstant optimal rekkevidde. Se videoen for å få et bedre bilde:

Toveis fjernkontroll

Fordi arbeidet utføres fra et skip, kan det oppstå at låsestiftene har blitt forskjøvet eller skjøvet ut. Fjernkontrollen Corvus sender ikke bare ordre til mottakeren, men mottar også bekreftelse på om låsestiftene faktisk er inne eller utenfor.