Service skjema

Det er usannsynlig at noe kan gå galt med ditt fjernkontrollsystem, vi hjelper deg gjerne. Når Tyro-senderen (fjernkontrollen), eller et annet produkt, viser tegn til feil eller behøver vedlikehold, kan du sende produktet til oss. Vi spør deg om å fylle ut dette serviceskjemaet. Du vil motta videre informasjon på e-post rett etter at du har fylt ut dette skjemaet.

  • Etter å ha mottatt produktet med serviceskjemaet, vil vi sende deg en e-post med diagnosen og samsvarende kostnader. Alle reparasjoner som koster under 150 Euro/Pund (Eks. Fraktkostnader) vil bli uført umiddelbart uten forhåndsgodkjenning og vi vil også bli sende det tilbake. (Feil dekt av vår garanti som angitt i våre Generelle Vilkår og Betingelser for salgsdokumentet vil ikke bli belastet).
  • For reparasjoner som vil koste mer enn 150 Euro/Pund, trenger vi din bekreftelse på e-post for å sende det tilbake til adressen nevnt i dette skjemaet.
  • Hvis du ikke er enig i kostnadene, så vil vi returnere produktene til deg. Men, du vil motta en faktura for samsvarende undersøkelses- og fraktkostnader.

Ved å bruke dette skjemaet godtar du vårt Personvernregler.