Showing all 6 results


Kraftfulle løsninger for industrielle applikasjoner

Vi hos Tyro Remotes har tilpasset våre radio fjernstyringsløsninger etter spørsmål og krav i hvert enkelt land. Norge har en del krav til fjernstyringsløsninger for vinsjer, traktorer og kraner.

Vårt mål er å tilby kraftfulle løsninger for enhver applikasjon. Enten det handler om en 2-kanals fjernstyringsløsning eller en receiver med mer enn 200 funksjoner vil vi, som eksperter innen industrielle fjernstyringsløsninger, gjerne være behjelpelig med assistanse!

OEM-applikasjoner

Mange av våre transmittere og receivere brukes som OEM produkter av mange merkevare-leverandører. Tenk på transmittere bygget inn i pistol for høytrykkspylere, eller fjernkontroller som er spesifikt designet for transport-spesialkjøretøy med styring på flere akslinger eller høyballepresser.

M2M systemer

En av våre løsninger det er stor etterspørsel etter er det trådløse M2M settet. Systemet, som sørger for kommunikasjon mellom to eller flere maskiner, er en driftssikker radio-løsning med en rekkevidde på opp til 700 meter og en reaksjonstid på <0.1 sekunder.