Tilpasset fjernkontroll for AEROdisc

For AEROdisc har vi transformert Musca-fjernkontrollen og Aquarius-mottakeren til et ekte AEROdisc-produkt. Selskapet i Tyskland / Belgia har utviklet en roterende plattform som er spesialdesignet for hangarer for mindre (sports-) fly. Plattformen er ekstremt lav, på bare 6 cm, og den kommer i fire standard diametere fra 18 til 25 meter. Den kan bære sportsfly som veier opp til 2000 kg.

traadlos-fjernkontroll-aerodisc

Fjernstyrt plattform

Plass må betales for. En løsning slik som AEROdisc sikrer at plassen på flyplassen kan brukes mer effektivt. Ved å bruke den trådløse Tyro-fjernkontrollen, gjør man det mulig å parkere flyet inne eller ute selv. For eieren av hangaren betyr dette at det blir mindre utgifter på ansatte. Tiden har vist at de fleste skader skjer når man manøvrerer flyene inn og ut av parkeringsområdet. Den seks centimeter høye, selvbærende platen begrenser disse risikoene.

aerodisc-disc-flyplass

Fjernkontroll med egen folie

I samarbeid med AEROdisc har vi tatt en nærmere titt på de funksjonene den radiografiske fjernkontrollen trenger. Hvor mange kanaler den trenger, hvordan disse kan brukes av sluttbrukeren, og hvor disse skal tilkobles. Dette la vekt på behovet for å gi fjernkontrollen sin egen logo og sine egne symboler.

En fjernkontroll med to kanaler

På grunn av at operasjonen bare krever to kanaler for høyre og venstre bevegelse av AEROdisc-plattformen (med stoppfunksjon), er Tyro Musca den ideelle radiografiske fjernkontrollen for denne funksjonen. Ved å påføre en operativ folie i egen stil og med egen logo på mottakeren, skaper den en sterkere merkevareopplevelse for sluttbrukeren.

0%