Trailer med Push-off bruker Tyro fjernkontroll

trailer-med-push-off-bruker-Tyro-fjernkontroll

Lastebil med Push-off system

Last av korn, fliser, trepellets eller andre landbruksprodukter på en sikker og effektiv måte fra en lastebil eller tilhenger i løpet av få sekunder med løsninger fra Heitling Fahrzeugbau. Selskapet fra Tyskland har vært leverandør for systemløsninger i mange år innenfor mineral-, dyramat- og trevirkeindustrier.

Heitling bulkbiler og lastebiler med tippkasse ved å bruke praktiske løsninger for å gjøre lasting og lossing så enkelt og brukervennlig som mulig. Dette tar hensyn til skrånende terreng og lave bygninger. Nedenfor er en kort video over bruksområdet:

Fordeler med Push-off system

Så fort som lastebilen er fylt med korn, for eksempel, kan sjåføren automatisk dekke over det før den havner på veien. Før ankomst, kan sjåføren enkelt lesse av lasten ved å åpne luken med fjernkontroll og dytte det ut med den innebygde sklien.

Fjernkontrollen og mottakeren

For dette systemet er Pyxis Safe / Aquarius systemet brukt. Den industrielle senderen i kombinasjon med den 100% vanntette mottakeren er ideell å bruke på mobile løsninger. Systemet er utstyrt med påbudte E4 sertifikatet, som gjelder for bilindustrien.

Heitling trailer med Push-off system som bruker Tyro fjernkontroll

Selskapet i Tyskland bruker regelmessig våre fjernkontroller for systemløsninger i mineral-, dyremat- og trevirkeindustrier.