Hydrauliske gulv utstyrt med Tyro fjernkontroller

Fjernkontroll til lastegulv

Enkel bruk av hydraulisk gulv

Getrex Special Products utvikler og produserer, i tillegg til mye annet, spesial lastebiler til eksklusiv biltransport og motorsport. I tillegg, tilbyr Getrex et selvutviklet konsept med justerbare hydrauliske gulv, slik at lastekapasiteten til tilhengeren kan utnyttes til det fulleste. Hver transport er forskjellig og derfor må alle gulvene ha en nøyaktig justert høyde. For hver transport blir det ideelle oppsettet valgt, og brukeren har en optimal oversikt over hva dem gjør.

De hydrauliske gulvene kan justeres akkurat slik man selv ønsker med en trådløs fjernkontroll fra Tyro Remotes. Avhengig av hvilke funksjoner og innstillinger du behøver, blir et matchende Tyro system brukt, alt fra det kompakte 2-kanals Lyra/Hydrus systemet til Pyxis/Auriga systemet med 8 kanaler som kan tilpasses kundens ønsker. Alle bevegelsene reagerer direkte på operasjonen til funksjonsknappene på grunn av en responstid på mindre enn 0.1 sekunder.

Fjernkontroll til lastegulv

Getrex’ sin erfaring med Tyro

Som leverandør av fjernkontroller valgte Getrex Tyro Remotes for enkelhet, kvalitet og pålitelighet. Disse faktorene er også viktige fordi en stor del av kundebasen holder til i utlandet. Getrex sine kunder velger et produkt av høy kvalitet, og derfor er det viktig at de kan stole på en trådløs fjernkontroll som samsvarer med denne kvaliteten.