Tyro Remotes leverte en flott løsning for drift av Agrifirm sine kornkastere

lanzador de grano en nave

Agrifirm er et samvirkelag hvor mer enn 10.000 nederlandske husdyrbønder og dyrkere har gått sammen.

Samvirkelaget er også en styrings- og salgsorganisasjon av korn for å avlaste produsentene for bekymringer og for å la dem dra nytte av Agrifirms kunnskap og samvirkelagfordeler.

Utplassering av en kornkaster

De store mengdene korn som samles inn lagres i et kornlager. Å fylle et stort varelager er ikke alltid enkelt. Ofte er det en lang rekkevidde som må dekkes. En kornkaster er en enkel og effektiv løsning til dette.

En kornkaster er en maskin med et kort transportbelte med høy beltehastighet (25m/sek) som kan kaste produktet over lengre distanser. Beltekastere er veldig passende for mange typer kornprodukter (for eksempel husdyrgjødsel og salt) og er pålitelige og effektive.

Utrygge situasjoner under driftcaja de control con Tyro Aquarius

Agrifirm støttet på en begrensning under fyllingen av de store lagrene. Flere kastere ble brukt i varelageret, alle som hadde egen bryter med start/stopp funksjon og mulighet for å kjøre fram og tilbake. Høydejusteringen var også en snublestein da den måtte justeres manuelt.

For korrekt bruk og innstilling, måtte mange gå gjennom haugen med korn (oppover), noe som kunne føre til farlige situasjoner. Også grunnet vanskelige drift ble det besluttet å holde kasteren i gang hele dagen, noe som resulterte i høye strømutgifter.

Løsning tilbudt av Tyro fjernkontroller

Utviklingen av en bryterboks med en Aquarius-mottaker og Musca-fjernkontroll gjør det mye enklere for personalet å styre kornkastene. Funksjonene: heising opp og ned, kjøre framover, rygge, skru på og av er nå veldig enkelt å gjøre. Strømforbruket er også drastisk redusert siden kornkasterne nå enkelt kan stoppes etter hver lagringssyklus.

Musca fjernkontroller skiller seg ut grunnet sin kompakte størrelse, motstand mot fuktighet og skit og ekstremt lave strømforbruk. Ved å kombinere denne kompakte senderen med den vanntette Aquarius mottakere, sikre Tyro en best mulig brukeropplevelse.