BMS konstruksjonsmaskiner bruker Tyro fjernkontroller [video]

BMS betongmaskin utstyrt med fjernkontroll

Fra Tyskland, tilbyr BMS anleggsutstyr til mer enn 30 land. anleggsutstyret de produserer passer for pumping av store mengder gods som blant annet sand eller betong. De forskjellige betongmaskiner leveres med en fjernkontroll fra Tyro Remotes.

Hva må en fjernkontroll til en betongpumpe inneholde?

En fjernkontroll som brukes i betongindustrien må møte forskjellige krav. Ikke bare påvirker arbeidsmiljøet hvor den brukes dens mottakelighet, men betongen selv kan også ha en negativ effekt på rekkevidden til senderen og mottakeren. I tillegg, må den fungere med arbeidshansker og hvis fjernkontrollen faller i betongen, er det forventet at den skal fortsette å fungere.

Arbeidshansker betongpumpe fjernkontroll
I betongindustrien er det nødvendig at en fjernkontroll kan brukes med arbeidshansker.

BMS bruker i hovedsak to typer kontroller. For enkle funksjoner, brukes Musca i kombinasjon med Aquarius mottakeren. For de mer avanserte maskinene, blir Corvus/Pavo brukt. I motsetning til Muca sendere, sender Corvus et signal tilbake ved hjelp av en buzzer og LED-lys så snart en av knappene har aktivert en funksjon. Ved bruk av Corvus, har vi plassert spesifikke ikoner på knappene for å forklare de forskjellige funksjonene.

Nedenfor finner du en video fra BMS som viser fram bruksområdet til begge fjernkontrollene. Bildene er fra BMS og har blitt kombinert av oss: