Chris snakker om sin erfaring med Tyro Remotes

Fjernkontroll for vinsj

For noen få år siden, startet Chris Tyler et prosjekt hvor han gjorde om en Tatra lastebil om til en Overland Truck. En Overland Truck er beregnet for reise og er vanligvis utstyrt med alle slags bekvemmeligheter. Se på det som en bobil med størrelsen på en lastebil.

Tatra entusiast

Tatra er et Tsjekkisk bil og lasebilmerke som har operert under dette navnet siden 1919. Chris, en skikkelig Lastebilentusiast, har skrevet en blogg (på Engelsk) hvor han skriver om konverteringen av lastebilen. I hans innlegg deler han hva han møter på og hvordan han løser forskjellige problemer. Veldig interessant lesing.

Tatra Overland Truck

Vi kom over et blogg innlegg av Chris hvor han deler hans erfaring med Tyro Remotes. Med Chris sin tillatelse ønsker vi å dele hans erfaring med deg en-til-en.

Vinsj Fjernkontroller

Det er bare en liten ting, men vinsj fjernkontroller er verdt å nevne, før brukte jeg alltid “Lodar” fjernkontroller på mine vinsj prosjekter, men når jeg kontaktet dem så hadde den snille damen jeg brukte å snakke med blitt erstattet av en helt ny person med en ta det eller la det være holdning. Tilsynelatende fordi jeg ikke hadde kjøpt noe fra dem på en stund hadde jeg “mistet min rabatt” i tillegg hadde dem økt prisene drastisk og tar nå betalt for små endringer i programvaren.

Det er her det Nederlandske selskapet “Tyro Remotes” kommer inn. Noe som var en helt annerledes opplevelse, de var ekstremt hjelpsomme, tar ikke ekstra betalt for tilpasset programvare eller tilpassete knapper, og deres fjernkontroller kommer med feste og er oppladbare. Prisen endte opp med å være lik Lodar, men for et langt bedre produkt og mye, mye bedre kundeservice.

Fjernkontroll systemet har seks knapper: På, Av, vinsj inn, vinsj ut, frispole, og spolelys. Frispolen og lys knappene er låseoperasjoner (trykk på, trykk av).

Jeg har brukt det samme systemet både for vinsjen på fram- og baksiden (en til hver).

Vinsj Mottaker
Her er enheten for den bakre vinsjen installert, fordi dem er fullstendig vanntett kan du installere dem opp ned, som jeg har her for å holde antennen borte fra blokkeringer.