4 Fordeler med en trådløs fjernkontroll

Har du en maskin eller enhet og du er usikker på om det å bruke en trådløs fjernkontroll vil hjelpe deg? På denne siden vil vi liste opp 4 fordeler med en trådløs fjernkontroll.

En trådløs fjernkontroll gir mere rom for bevegelse

En industriell fjernkontroll lar deg operere enheten eller maskinen uten at kabler kommer i veien. Dette betyr mer frihet for bevegelse og du er ikke begrenset til den maksimale lengden på kabelen. Kablete kontrollere behøver ofte mer vedlikehold på grunn av at kabler slites ofte hurtig i industrielle miljøer.

Det er veldig enkelt å installere en fjernkontroll på en eksisterende kablet kontroller. Se nedenfor hvor enkelt det er å installere vår Lyra sender i kombinasjon med Hydrus mottakeren på, for eksempel en vinsj:


Mer effektive måter å jobbe på

En trådløs fjernkontroll kan bæres eller bli oppbevart i en bil. Den plasserer kontrollen i dine fingertupper uansett hvor du er og lar deg operere maskinen eller enheten under alle omstendigheter. Dette sparer deg for mye tid og lar deg gjøre mer på like mye tid. I noen tilfeller, vil du trenge færre personer med hjelp av en fjernkontroll, noe som vil påvirke kontantstrømmen positivt.

Økt driftssikkerhet

maskin med trådløs nødstoppSikkerheten til dine ansatte er et kjerneproblem. Avhengig av situasjonen, kan din radio kontroller gi bedre sikkerhet sammenlignet med en kablet kontroller. Fjernkontroll av maskinen gir deg et bedre overblikk og lar deg reagere raskere i nødssituasjoner. Dersom du ønsker å fokusere på et tryggere arbeidsmiljø, har vi også et trådløs kontrollsystem som kan være et pålitelig tillegg til nødsystemer: Den trådløse nødknappen.

Individuelt design og komfort

En industriell fjernkontroll fra Tyro Remotes kan bli tilpasset og konfigurert som nødvendig. Dersom du ønsker dine egne ikoner på knappene, om du ønsker knappene dine til å fungere annerledes, eller hvis du ønsker å få spesifikk informasjon tilbake fra din fjernkontroll, så er alt dette mulig. For eksempel, velge antall kanaler eller funksjoner, en fjernkontroll med din egen logo, display eller, dersom du ønsker det, et display med din egen logo. En trådløs fjernkontroll kan gi bedre brukervennlighet helt ned til siste detalj.

Interessert i å finne ut mer? Vårt spesialist team hjelper deg gjerne! Ikke nøl med å kontakte oss via telefon eller ved å bruke vårt kontaktskjema.