Lensepumper utstyrt med fjernkontroll

Et firma som driver med masseforflytning bruker lensepumper for å pumpe ut grunnvann. Ideen var å starte pumpen fra en mobil kran eller en hjullaster, der man også kunne øke eller redusere pumpehastigheten. Uavhengig om det er en ny eller brukt pumpe, vet de hos Struijk Automotive hvordan de skal gi deg den beste løsningen for dine behov.

Senkning av vannstanden

Før de starter gravearbeidet, må masseforflyttingsfirmaet sørge for at det ikke er noe grunnvann som samler seg i bygningsgropen. Ved å plassere avløpsrør vertikalt rundt bygningsgropen, og med hjelp av en wellpoint lensepumpe, kan grunnvannet rundt bygningsgropa pumpes ut. I motsetning til flere andre vannpumper, kan wellpoint lensepumper pumpe en blanding av vann og luft samtidig, eller til og med gå tørre uten problemer.

fjernkontroll-lensepump

Etterlevering av RC-kontroll

Spesialisten i kommunikasjonssystemer for kjøretøy har kombinert radiofjernkontrollen Pyxis med Aquarius-mottakeren på både de gamle og de nye wellpoint lensepumpene. Standard pumper kommer ikke med en RC-kontroller eller forberedelse. Struijk Automotive valgte Aquarius-mottakeren fordi den er 100% vanntett, og den tåler kraftige vibrasjoner.

Fjerntliggende av- og påkobling av lensepumpe

Som vist i videoen ovenfor, kan føreren av hjullasteren eller kranen slå pumpen på og av på avstand, og også øke motorturtallet. Fjernkontrollen med 4 funksjoner har blitt valgt spesielt på grunn av dens lange rekkevidde (opp til 300 meter i et åpent felt, med en valgfri økning på opp til 700 meter), og fordi man kan bruke sine egne spesifikke ikoner.

Fjernkontroll med innebygd bilsett

Pyxis-fjernkontrollen kan brukes kontinuerlig i omtrent 40 timer. Et bilsett er montert i kranen eller hjullasteren, slik at fjernkontrollen kan lades på stedet.