Barriere utstyrt med industriell fjernkontroll

Wolfskuil en gammel arbeidsklassebydel i distriktet Nijmegen-Oud-West (NL). Området nord-øst for Nieuwe Nonnendaalseweg ble bygget i det første og andre tiåret av forrige århundre. Det offentlige området karakteriseres av flere større alléer og mindre boliggater og torg. Disse kjørefeltene følger strukturen av gamle landeveier.

Rekonstruksjon av et kjørefelt

I samråd med innbyggerne i alléen, valgte byen Nijmegen et komplett redesign av gaten. Kloakk vil bli erstattet, og hele gaten vil bli utstyrt med egne sykkelveier. Alle trærne ble også byttet ut.

I litt mer enn tre måneders tid bør det være mulig for busser og nødhjelp å fortsatt kjøre i dette kjørefeltet. På grunn av dette vil det være trafikkontrollører til stede for å gi tilgang for noen mens det er stengt for andre. Vioss utleie leverer barrierene som er spesielt utstyrt med en mottaker og fjernkontroll slik at barrieren kan betjenes fra en avstand på 350 meter og være trådløs.

Enkelt men effektivt

Barrierene er utstyrt med en Hydrus-mottaker. De betjenes med 2-kanals fjernkontrollen Lyra. Selv om mange barrierer kan betjenes fra avstand av, er en betjeningsdistanse på 350 meter uten ledning en ekstremt høy standard. Denne justeringen sikrer ikke bare at trafikkontrollørene kan jobbe mer effektivt, men gjør også at busser og nødhjelp ikke blir hindret eller forsinket.