Grease Lightning bruker Tyros trådløse nødstopp

Har du noen gang hørt om musikalen Grease? Den ble først utført i et teater på Broadway i 1972, og på grunn av suksessen den fikk, ble den en internasjonal hit. Sangene i denne musikalen ble en av historiens best solgte plater. Musikalen ble først fremført på Nederlandske teatre i 2006.
gemini-mottaker-grease

Om musikalen Grease

Musikalen forteller historien om to tenåringer, Danny og Sandy, som opplever en romantisk sommer. Men nå når det nye skoleåret starter, vil ikke tøffe Danny og anstendige Sandy vise de sanne følelsene de har for hverandre foran vennene sine – the Pink Ladies og T-Birds. Dette bringer de vanlige skuffelsene, tvilene og andre oppturer og nedturer med kjærligheten.

Risikoer når man bruker bilen

tra%cc%8adlose-nodstopp-grease-musicalI 2007 falt bilen de brukte i musikalen ned i orkestergraven av ukjent grunn. Skuespillerne som spilte hovedrollene ble skadet, og to personer i publikum følte seg syke når de så ulykken. Ulykken skjedde i scenen der Danny og Sandy først ser en film på utekinoen, så krangler de. Etter dette synger Jims karakter sangen “Sandy”, som ble en stor hit når John Travolta spilte rollen som Danny i filmen Grease. Bilen har karosseriet fra en gammel veteranbil og motoren fra en golf.

Musikalen Grease tilbake i Nederland

Nå, ti år senere, har det blitt bestemt at musikalen Grease skal fremføres i Nederland igjen. For å unngå at slike ulykker skjer igjen, har en nødstoppknapp blitt plassert i bilen, sammen med den trådløse nødstoppknappen fra Tyro Remotes. Hvis noe som dette skulle skje igjen, vil bilen stoppe med en gang den trådløse nødstoppknappen blir trykket på.