Tryggere sveising med en fjernkontroll

Sveise rotator med fjernkontroll

Dumeta importerer i hovedsak maskiner og verktøy for metallarbeid. En av disse maskinene er en sveise rotator. En slik maskin bidrar til en hurtig, effektiv og trygg produksjon. Bruken av en sveise rotator øker sikkerhet på arbeidet og reduserer arbeidsmengden til sveiserne.

En sveise rotator gjør at rørene kan roteres under sveising slik at sveisingen kan fortsette fra samme posisjon. For å kunne håndtere større objekter, har avstanden til maskinkontrollen blitt større og større. En kablet løsning så ut til å være riktig løsning. Dessverre, har dette en stor ulempe, kabelbrudd. På grunn av nødløsninger som ble utarbeidet for dette, oppsto farlige arbeidsforhold, og erstatningskostnadene til dyre signalkabler økte.

I samarbeid med Dumeta, har Tyro Remotes utviklet en løsning: en radiografisk og derfor trådløs løsning. En sikker og pålitelig operasjon som kan brukes på flere maskiner. Operatøren kan nøyaktig justere forskjellige variabler på avstand og dermed unngå unødvendig gåing fram og tilbake. Operasjonen er derfor egnet for både enkle og mer avanserte maskiner og for mange forskjellige og varierte operasjoner. Gjennom en enkel meny på displayet, er den roterende hastigheten og starthastighet enkel å justerbare. Kontrollene kan brukes til sveise rotatorer, sveise rotator bord og sveise manipulatorer.

Grunnlaget for Dumeta var Pyxis, en robust industriell fjernkontroll som kan konfigureres for å dekke dine behov. Dette lar deg velge hvilke symboler du ønsker på knappene og du har mulighet til å velge mellom forskjellige layouter på knappene. Din egen logo kan også legges til. Ytelsen til Pyxis er imponerende, med en responstid på <0.1 sek., den er også fukt og smussbestanding (IP65) og programmerbar med opptil 36 funksjoner.