Tyro fjernkontroll til generator, den beste løsningen

Fjernkontroll med mottaker til generator

Vandaele Machinery fra Belgia har vært et kjent navn når det kommer til å flytte jord og landbruksmaskiner i mange år. I 1992 ble en energi avdeling tilført; VD power. VD power spesialiserer seg på (nødsituasjon) energiforsyninger som blant annet generatorer til industri, bygg og landbruk.

Kontrollenhet med Lyra fjernkontroll

På forespørsel, tilbyr  VD Power fjernkontroller til aggregater. Tidligere har disse fjernkontrollene og mottakere forårsaket problemer, og derfor måtte VD Power se etter et solid og pålitelig alternativ. De fant de i Lyra fjernkontrollen med Hydrus mottaker fra Tyro Remotes. Siden begynnelsen av 2017 er disse montert på nye maskiner på verkstedet til VD Power. Også på generatorer som har vært i bruk i flere år, blir de gamle merkene erstattet av Tyros løsning: Lyra-fjernkontrollen kombinert med en Hydrus-mottaker.

Lyra fjernkontrollen og Hydrus mottaker

Fjernkontrollen er praktisk og kompakt. I kombinasjon med mottakeren, er dette et ideelt sett for å bygge inn i nåværende installasjoner som generatorer. Lyra er en fjernkontroll med 2 kanaler og er fukt og støv motstandsdyktig (IP65). Mottakeren solid bygget og utstyrt med en fleksibel antenne som garanterer at den er 100% vanntett.

Kundeopplevelse

VD Power om Tyro Remotes: “Installasjonen av denne typen mottaker er hurtig og uten behov for mye justering. Installasjonen er enkel, og den fungerer bra, frekvensområde er langt over forventningene. Senderen, i motsetning til andre merker, har et flatt kontrollpanel. Denne har den fordelen at støv kan ikke komme mellom knappene og senderen kan ikke bli ødelagt. Men den største fordelen til Tyro er definitivt prisen! I tillegg til dette er det den raske og pålitelige leveringen av materialene, og alt dette som gjør Tyro til et godt valg for våre bruksområder. Den endelige konklusjonen er at pris/kvalitet forholdet er utmerket. “