Vannpumpe for skittent vann har blitt utstyrt med Tyro fjernkontroll

En spesialist i landbruksmekanisering importerer pumper som brukes til å pumpe skittent vann fra firmaet Victor. Disse vannpumpene for skittent vann fungerer svært godt i tøffe forhold, som ved gjødsling med slange.

Når man gjødsler med slange brukes vannpumpene for skittent vann til å tynne ut gjødslet med vann og spre det på åkrene. Pumpen brukes igjen etter den har spredt gjødslet – denne gangen for å rengjøre slangene ved å skylle dem.

Fjernkontroll integrert på en vannpumpe

Victor-pumpene blir importert fra Tyskland. Fordi vannpumper for skittent vann er multifunksjonelle, gir landbruksmekaniseringsfirmaet i Nederland kundene mange alternativer, blant annet en radiografisk fjernkontroll fra Tyro. Den mottakeren settes på maskinen, og sammen med den en holder der fjernkontrollen kan klypes fast.

wireless-remote-control-dirty-pump

Vannpumpe for skittent vann operert fra avstand

Fordi pumpen kan opereres fra avstand, kan jobben utføres mer effektivt. Firmaet valgte vår Sedna-fjernkontroll, som kan leveres med to eller fire kanaler. Sedna-fjernkontrollen når en avstand på 700 meter, og fordi Aquarius-mottakeren er helt vanntett, er den ideell for vannpumper for skittent vann. Det ergonomiske designet på Sedna-fjernkontrollen lar brukeren holde fjernkontrollen fast og komfortabelt, uten å måtte ta av seg vernehanskene.