Hydraulisk system betjenes med fjernkontroller fra Tyro

Sperlich Circus har opptrådt i mer enn 130 år og er kjent over hele Tyskland. Sirkuset, som har gått i arv fra generasjon til generasjon, har gått gjennom mange endringer og har utviklet seg til å bli ledende i markedet for pedagogiske sirkusprosjekter for skoler.

Komfort gjør livet enkelt

Gerhard Sperlichs sirkus er på veien i ni måneder av året. Du kan sikkert forestille deg at litt komfort på veien er ønsket når man reiser så mye. Under vintermånedene gjør Robert Sperlich alt han kan for å gjøre bobilen sin så komfortabel som mulig.

Mobilt hjem med hydraulisk system

Så snart sirkuset har nådd det nye stedet, kan Robert utvide bobilen sin ved hjelp av et hydraulisk system. Dette gjør det enkelt å skape et større boområde.

Hydraulisk-system-fjernkontroll

Ulempen med et kablet system

Robert, som satte sammen en stor del av det mobile hjemmet, var ikke imponert over kablene i det hele tatt. Det inkluderte kabelsystemet fungerte ikke slik det skulle, og ble til og med ødelagt. I tillegg til det, begrenset kabelen utsikten; når man utvidet og trakk inn systemet, var utsikten bare synlig fra en bestemt posisjon. Det er ikke overraskende at han tok den første sjansen han fikk til å utstyre det hydrauliske systemet med en industrielle fjernkontroll fra Tyro.

Fjernkontroll med 8 funksjoner

Den trådløse Pyxis-fjernkontrollen kommer med 8 funksjoner og har en rekkevidde på 250 meter i et åpent felt. De forskjellige utvidelsene i bobilen kan utvides og trekkes inn før man drar til neste sted.