Porsche-senter bruker fjernkontroller fra Tyro

Med over 650 forhandlere over hele verden, er Porsche et velkjent navn, spesielt på grunn av sine sportsbiler. Det opprinnelige tyske selskapet har opplevd enorm vekst, og det er nesten ingen land der det ikke er representert.

Nytt Porsche-senter i sentrum i Oman

Det er også representert i Oman, en sultanatet i Vest-Asia. Siden 1970 har oljestaten gjort en sterk økonomisk framgang, som også er grunnen til at Porsche har bestemt seg for å erstatte dagens Porsche-senter med et nytt et. Nybygget vil bestå av fem etasjer med et totalt areal på mer enn 16.000 kvadratmeter. Inne i bygningen vil det være ti radiofjernkontroller som vil være i kontakt med fem mottakere.

Kontrollering av trafikken i Porsche-senteret

De 2-kanals fjernkontrollene skal brukes til å styre såkalte trafikklys inne i bygningen. Porsche-utstillingsrommet har ruter i bygningen der en Porsche kan kjøre i én retning om gangen. Når man ønsker å ta med en sportsbil, for eksempel til andre etasje, vil de grønne eller røde lysene vise om ruten er ledig, eller om man må vente på en bil som kommer fra motsatt retning.

Lyra Hydrus-fjernkontrollen er ideell for bruk i et slikt miljø. Den trådløse fjernkontrollen har en rekkevidde på opptil 300 meter i åpent felt, og den er veldig praktisk. Med en ekstremt rask responstid på mindre enn 0,1 sekunder, er Lyra-fjernkontrollen en pålitelig og kompakt fjernstyring som også er fleksibel.